Depremzede Çocuklarla Depremzede Çocuklarla

İkinci ligde de şampiyonluk parolasıyla mücadele edecek olan İskenderunspor yeni sezonun takımını oluşturma çalışmalarını sürdürürken, Kulüp Başkanı Hakan Bolat ilk özel açıklamasını İskenderun.org mikrofonlarına yaptı.

15 Temmuz’da ilk kampın başlayacağını ifade eden Turuncu-mavili Kulübün Başkanı Hakan Bolat “Bolu'da yapacağız İlk kampımızı. Şampiyonluk kadrosunu kuruyoruz, her gün transferleri açıklayacağız 1 lige çıkacak tecrübeli bir transfer yapıyoruz. Parolamız yine birinci lige çıkmak. Bu heyecanı İskenderun spora yaşatmak amacımız, bu şehri layık olduğu ligde oynatmak, bunun da birincilik olduğunu düşünüyoruz. İnşallah İskenderun sporu 1 lige çıkartmak için yeni bir mücadele, yeni bir yarışa başlıyoruz. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Artık sponsorlara ihtiyaçlarının olduğunu da vurgulayan Bolat “Şehrimizin önde gelen ünlü iş adamlarından sponsorlara ihtiyacımız var. Bu sene ne kadar para harcanacaksa yarısını ben kendi cebimden harcamaya hazırım ama yarısını da bu şehrin önde gelen iş adamlarının yapması gerekiyor. Çoğundan güzel reaksiyonlar alıyoruz. İnşallah yarın sponsorluk görüşmelerine başlayacağız, sponsorluk istiyoruz. Biz geçen sene bir söz verdik kimseden para almayacağız diye hiç kimseden para almadık sözümüzü yerine getirdik bu takımı 26 yıl sonra 2 lig'e çıkarttık. Kendi cebimden tesis yaptım, her şeyi kendim yaptım ama bundan sonra söz İskenderun şehrinde buradan bir şey daha söylemek istiyorum. Oturduğumuz yerde sayıyoruz, bundan dolayı çok üzgünüm. Eğer altyapı tesislerine gerçekleştiremezsek iskenderunspor batar, İskenderun altyapı testleri yoksa iskenderunspor eninde sonunda batar” şeklinde konuştu.

Hiçbir belediyeden arsa, hiçbir şey alamadıklarının altını çizen Bolat şöyle konuştu: “Yan tarafı istiyoruz verilmiyor, orayı istiyoruz verilmiyor, urayı istiyoruz verilmiyor. İskenderun spor camiası size sesleniyorum altyapıya 2 tane saha yapmazsak 10 defa da şampiyon olsak hiçbir işe yaramaz altyapıya bir Spor akademisi yapmak zorundayız, yapmazsak her sene dışarıdan transferle olmaz. Burada çok iyi gençler, çok yetenekli gençler var. Önemli olan İskenderun'da bu yetenekli gençleri dışarı çıkartmamız lazım, onun için de futbol akademisi lazım. bu futbol akademisi bu tesislerin yanında olabilirdi, barınağın içinde oturacağımıza tesis yapabiliriz. İskenderun halkından, İskenderun Belediyesi, Hatay belediyesi, Arsuz belediyesi'nden hepsinden destek bekliyoruz. Bu arsaları ben kendim alamam bizim mutlaka tesis yapmamız lazım. 26 yıl sonra şampiyon yaptık 1 dakika boşa harcayacak vaktimiz yok. Eğer bu enerjiyi yakalamışken yıllarca yaşayacak ve İskenderun Spor yapmak istiyorsanız altyapı lazım, üst yapısıyla sponsoruyla her türlü desteğiyle bunu yapmamız lazım…”

Editör: TE Bilisim