Ziyarete, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, partinin başkan yardımcısı Hüseyin Kaya katıldı. Yaşanabilir bir şehir için zabıtanın önemine değinen SP İlçe Başkanı Ramazan Öksüz  “Zabıta şehrin görünmez kahramanıdır. Yılın 365 günü resmi tatil, bayram gibi zaman mefhumu gözetmeden büyük bir performansla hizmet sunup; kendisine verilen görevleri özveriyle yerine getirendir” dedi.

Zabıtanın yaşanılan şehirde hayatın güzelliklerini çoğaltmak için koşturan, yolun ve ufkun önündeki engellere müdahale ettiğini vurgulayan SP’li Öksüz “Sokakta gördüğümüz yaya yollarında engel teşkil eden seyyar satıcı, dini ve vicdani duygularımızı sömüren dilenci, ruhsatsız işyeri faaliyetleri, kısmen trafik sorunları, çevre ve imar sorunları ve daha birçok sorunla mücadele etmektedir. Bu bağlamda biz de teşkilat olarak zabıta müdürlüğü personelimizin haftasını kutlayalım istedik” diye konuştu.

Zabıta Müdürü Şaban Çolak’ da, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, İlçe Başkanı Ramazan Öksüz  nezdinde teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim