Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Payas Engelliler Rehabilitasyon Spor Kulübü Derneği’ne gerçekleştirilen ziyarette sıcak bir ortamda yaşandı.

 

Dernek Başkanı Ersin Karakuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Ülkemizde her yıl 3 Aralık  tarihlerinde kutlanmakta olan Dünya Engelliler Günü  nedeniyle Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, ve arkadaşları derneğimizi ziyaret etti. Kendilerine derneğimiz ve yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler aktardık. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz, bizleri memnun ettiler” dedi.

 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Öksüz de, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumsal bir duyarlılık olması gerektiğine vurgu yaparak şöyle konuştu: “Bu tarih sadece kutlamalarla geçiştirilmemeli. Bu gün toplumsal duyarlılık ve farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyorum. Engelli vatandaşlarımızın önündeki tüm engellerin kaldırıldığı, sağlık ve huzur içerisinde yaşayacakları bir Türkiye temenni ediyoruz.”

 

Ziyaretin ardından parti yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: TE Bilisim