Eşinin çocuklarına kavuşması için Rus Devlet Başkanı Viladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’dan yardım istedi.

 

Severek evlendiğini ve biri erkek üç çocuğa sahip mutlu bir evliliği olduğunu söyleyen İskenderunlu Ahmet Tuncer, bir yıldır Rusya’da kalan ve Türkiye’ye gelemeyen eşi için ilgililerden yardım istedi.

GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPARAK ÖZLEM GİDERİYORLAR

Rusya’nın Istavronovok ilçesinde kalan anneleri Natalli Yakusevic ile özlem giderebilmek için okuldan gelir gelmez telefona sarılan Tuncer ailesi sırasıyla özlediklerini ne zaman geleceksin gelişme var mı diyerek sorular soruyorlar.

ÇOCUKLARIMA KAVUŞMAK İSTİYORUM

27 yıldır İskenderun’da yaşayan ve çocuklarından hiç ayrılmayan Natalli Yakusevic, görüntülü görüşmesinde ;”  Türkiye’ye dönmek için işlemler yaptırdım olmadı. Deport (yurt dışına çıkma cezası) yedim. Müracat ediyorum olmuyor bekliyorum. Ben Rus Devlet Başkanı Putin İle Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ı çok seviyorum. Allah rızası için bana yardım etsin çocuklarıma kavuşmak istiyorum ”dedi.

Baba Ahmet Tuncer, Çocukların en çok ihtiyacı olduğu zamanları onların perişan olduk diyerek şunları söyledi:

“Bende çocukların başında durduğum için çalışamıyorum. Anneleri çocukların başında olsa ben çalışırdım. Çocuklarımın annelerine ihtiyacı var. Bizim ailemizi bir araya gelmesi için Rus Cumhurbaşkanı Putin’e sesleniyorum. Sesimize kulak versin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da bize sahip çıkması için sesleniyorum. Sayın Cumhurbaşkanım Annenize ne kadar kıymet verdiğinizi hepimiz biliyoruz. Benim çocuklarımın annesi de bir annedir. Ve Sizden ricamız çocuklarımızın annelerine kavuşmasını istiyoruz. Bize Yardım edin.”

Tuncer ailesinin büyük oğlu Süleyman okuldayken 16 yaşındaki Fatma ile 13 yaşındaki Mikrima anneleri ile görüntülü konuşarak özlem giderdiler. Ne zaman dönebileceğini sordular.

Editör: TE Bilisim