İstanbul deplasmanında Beyoğlu Yeni Çarşı Spor karşında aldığı üç puan ile moral bulduklarını kaydeden Jan Olde Riekerink, “Güzel bir deplasman maçı sonrası moralimiz yerinde. Yapay sahalarda çimlerde oynadık. Problem yaşadık. O yüzden antrenman yaparken bunlara dikkat ettik. Pazar günü devre arasındaki son maçımıza çıkacağız” dedi.

Süper Lig'de yabancı VAR hakemi dönemi Süper Lig'de yabancı VAR hakemi dönemi

 

Kendi sahalarında oynadıkları son maçta iyi olmadıklarını ifade eden Teknik adam Jan Olde Riekerink, “Yeterince hareketli değildik. O yüzden evimizde oynadığımız karşılaşmalarda daha dikkatli olmalıyız. Bu hafta taraftarlarımıza iyi bir maç izletmek istiyoruz. Onlara daha keyifli bir oyun izleteceğimize inanıyoruz.

Kuşadası altıncı sırada, biz ikinci sıradayız, tabii ki ilk yarıyı iyi bir şekilde tamamlamak için de bu maçı kazanmak bizim için oldukça önemli” diye konuştu.

 

Çok iyi bir takıma sahip olduklarını ve birkaç takviye yapacaklarını da hatırlatan Teknik adam Jan Olde Riekerink şunları söyledi: ”Başkanımız ile bu konuyu konuşup değerlendiriyoruz dikkatli bir çalışma yapacağız. Ama şanda Pazar günü oynayacağımız maç var seyircilerimizin desteği ile bize verecekleri güç ile sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz...”

KULÜP BAŞKANI HAKAN BOLAT:

“YENİ YILA GALİP GİRMEK İSTİYORUZ”

 

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat da şampiyonluk yolunda ilerlemek için hafta sonu oynayacakları Kuşadası maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

 

BAL liginden şampiyon olarak gelen Kuşadasıspor’un da Play Off şampiyonluk hesapları olduğunu vurgulayan turuncu mavili takımın Kulüp Başkanı Hakan Bolat, “Pazar günü oynayacağımız Kuşadası maçı bizim için çok önemli. Biz galibiyete daha yakınız, morallerimiz yerinde iyi bir takımız.

Onların da durumu gayet iyi, kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde daha avantajlıyız. Bir daha kötü bir durum yaşamak istemiyoruz. Allah'ın izniyle pazar günü galip gelmek istiyoruz. Bütün motivasyonumuz enerjimiz yerinde. Yeni yıla tatile Pozitif bir şekilde girmek istiyoruz” diye konuştu.

 

SÜPER LİG OYUNCULARIDA TAKİBİMİZDE

 Turuncu Mavili Takımın transfer döneminde çok geç kalmadan teknik heyetin önderliğinde birkaç destek alacaklarını da kaydeden Bolat “Onlarla görüşme halindeyiz. Yılbaşından sonra açıklayacağız. şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz eksikliklerimiz var. Bunlar genelde genç oyuncular.  Çok iyi bir takımımız var bu kurulu düzeni bozmak istemiyoruz ama takviye yapmamız gereken yerlerde var. Hocalarımızın raporlarıyla doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Transferi de son güne bırakmak istemiyorsun. Prensipte anlaştığımız oyuncular var. Onları şu anda açıklamamız uygun olmaz maçları var.  Süper Lig'den 1. Lig'den var yani” şeklinde konuştu.  

 

Editör: TE Bilisim