Hint kültürü olarak dünya çapında yayılan birlik ve mutluluk temalarını barındırarak 20'den fazla ülkede gerçekleştirilen 'Dream Of Color Fest, (Renk Rüyası Festivali) Hatay’ın Arsuz İlçesinde Yükseliş Kolejinin ev sahipliğinde yapıldı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı, gün boyu büyük bir coşku ve heyecanla kutlanırken, Özel Yükseliş Koleji’nde rengarenk bir program hazırlandı.

İGC yönetiminden Üstün’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti… İGC yönetiminden Üstün’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti…

         Organize edilen renkli etkinliğe, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpnar, İSTE Rektörü Tolga Depçi, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, işadamı Nur Üysen, okul yönetimi, veli ve öğrenciler katıldı.

 

         Kolejin önünden geçen geniş yol üzerinde düzenlenen etkinlikte rengaren gıda boyası kullanıldı. Kalabalığa püskürtülen renkli boyaya bulanan katılımcılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklar gibi şen kutladı.

 

Yüzleri, vücutları ve elbiselerini renklendiren kutlama etkinliğinde katılımcılar adeta gökkuşağına dönerken veli ve öğrenciler gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Etkinlikte ayrıca Yeni Zelanda yerlileri kostümlü gençlerin gösterileri de renkli etkinliğe ayrı bir renk kattı.  

         Organizasyonla ilgili bilgi veren Okul Genel Müdürü Aykut Öktem, katılanlara teşekkür ederken, öğrencilerini de ortaya koydukları performansla kutladı.

  

Editör: TE Bilisim