PTT’nin Antakya Merkez Şubesinde düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Yusuf İzci, PTT Başmüdürü Haluk Nazik, PTT Başmüdürlüğü İnsan Kaynakları Müdür Vekili Mehmet Günal ve PTT personeli katıldı.

 

PTT HAYATIMIZI KOLAYLAŞTIRAN BİR KURUM

Etkinlikte konuşan Hatay vali Yardımcısı Yusuf İzci, PTT’nin en eski kurumlardan biri olduğunu belirterek, “Haberleşmenin insan hayatında her zaman büyük önem taşıdı. PTT Teşkilatımızda yıllardır hayatımızı kolaylaştıran hizmetleriyle her zaman yanımızda oldu ve olmaya devam edecek. Bu bağlamda PTT Başmüdürümüz Haluk Nazik’in nezdinde tüm PTT çalışanlarımızın 181. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, hizmet dolu niye yıllar diliyorum” dedi.

 

HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ

PTT Başmüdürü Haluk Nazik de, kurumlarının hizmette sınır tanımayan bir anlayışla ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza attığını ifade ederek, “Ülkemizde ve dünyada posta teşkilatlarının öneminin daha iyi anlaşıldığı pandemi döneminde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek, tıpkı dün olduğu gibi bugün de müşterilerimizin en büyük destekçisi olmayı sürdürüyoruz. Salgının yayılmaya başladığı günden itibaren, toplum sağlığının korunması için alınan tedbirlere uyarak, tüm çalışanlarımız ve yaygın hizmet ağımız ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmetlerimizi ulaştırma gayesini birleştiren bir yol haritası çiziyoruz” diye konuştu.

 

MÜŞTERİYE HEDİYE SÜPRİZİ

Yapılan konuşmaların ardından PTT Merkez Şubesi’nin 181’inci müşterisine yıldönümü süprizi yapıldı. Müşkeriye sıra geldiğinde kompetiler patladı. Vali Yardımcısı Yusuf İzci, 181’inci müşteri olma şansını yakalayan Yusuf Ali Alkan’na PTT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan pul koleksiyonunu hediye etti.  PTT Başmüdürü Haluk Nazik’te etkinlik sonunda Vali Yardımcısı Yusuf İzci’ye günün anısına bir hediye verdi.

 

 

Editör: TE Bilisim