İskenderun ve çevresinde mesleki açıdan büyük hizmetleri bulunan Ruh Hekimi Uzman Dr. Feyruz Karaali'nin, vefatı başta ailesi olmak üzere hastaları, tıp camiası ve sevenlerini derinden üzdü, yasa boğdu.

Uzun yıllar görev yaptığı İskenderun Devlet Hastanesi’nde, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’nin oluşumunda önemli katkıları bulunan merhum Uzman Dr. Psikiyatr Feyruz Karaali’ye Birçok hastanede görev yaparak hastalara şifa oldu. Emekli olduktan sonra da çalışmaya sağlık sektörüne, hastalarına hizmet etmeye devam eden ve en son MD Park Tıp Merkezi'nde çalışan Uzm. Dr. Feyruz Karaali'nin vefatı tüm sevenlerini ve çalıştığı kurumun yönetimi ile çalışanlarını derin üzüntüye boğdu. MD Park Tıp Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Feyruz hocamızı zamansız  kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Çok değerli bir doktorunuzdu. Acımız büyük. Kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz" denildi.

 

İskenderun Devlet Hastanesi'nden alınan merhum Ruh Hekimi Uzman Dr. Feyruz Karaali'nin, cenazesi bugnü saat 12.00'de Covid-19 kuralları çerçevesinde Asri Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna ugurlandı. 

 

Merhum Uzman Dr. Psikiyatr Feyruz Karaali’ye Allahtan rahmet, ailesine, tıp camiasına, sevenlerine, dostlarına başsağlığı ve sabır dileriz, İskenderun.Org.

Editör: TE Bilisim