Edinilen bilgilere göre, İskenderun NSM Grup Amirliği görevlileri ve İskenderun İstihbarat Büro Amirliği görevlilerinin Uyutucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapan şahıslara yönelik yapmış çalışma çerçevesinde Otoban Sakıt Köprü civarında Polis kontrol noktası oluşturuldu. B. Ö. ile E.G. isimli şahısların içerisinde bulunduğu 31... Plakalı araç polis uygulama noktasında durdurulmak istendi ancak araç tüm uyarılara rağmen dur ihtarına uymayarak, polis aracına çarparak kaçtı. Aracın ön sağ kapı camı açılarak poşetin atıldığı görülmesi üzerine bir ekip poşetin atıldığı yeri kontrol altına aldı, şahıslar ise kovalamaca sonucunda yakalandı.

Şahısların araç ile kaçarken attıkları yer kontrol edildiğinde açık yeşil renkli poşet parçalanmış durumda ve içerisinde bulunan kilitli poşetler etrafa dökülmüş halde 15 adet kilitli poşet ve 2 adedi parçalanarak yere saçılmış vaziyette her birinin içinde 1000 adet olan toplamda 14.700 adet uyuşturucu haplardan CAPTAGON hap ele geçirildi.

Uyuşturucu maddelere ilgili karar gereği el konuldu, şahıslar hakkında TCK 188’den işlem başlatıldı ve adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.  

Editör: TE Bilisim