Arsuz Lion King Otelde yapılan kahvaltılı programa, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Asaf Güven, Dünya Azeri Türkleri Genel Koordinatörü Başar Kömür, DOĞAKA yöneticileri, Belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, 2014 yılından itibaren yaptıkları her etkinlikte çıtalarının yükseldiğine işaret ederek “Bizleri bir araya getiren aynı sevda aynı aşk Arsuz’umuz. Bize destek olan, etkinliklerinizde yanımızda olan Belediye Başkanımız Asaf Güven ile büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  

Programda ayrıca davetli olan Nadir Uruç konukların önünde bir ömür birlikte yaşamayı planladığı Gülcan Uruç’a evlilik teklifinde bulunarak sürpriz yaptı.

Belediye Başkanı Asaf Güven ise DOĞAKA ile birlikte Arsuz’da iki projenin yapıldığını belirterek DOĞAKA yöneticilerine teşekkür etti.

Bölge katkı sunan Atakaş Hatayspor yönetimine, Akdeniz Kalkınma Ajansına, Dünya Azeri Türkleri Genel Koordinatörüne, Arsuz’a geldiği günden bu yana ciddi katkılar sunan Kaymakamı Musa Sarı’ya plaketleri taktim edildi.

Arsuz’da yapılmış bir şey varsa, bir kişinin başarısı olmadığının altını çizen Kaymakamı Musa Sarı, “Mutlaka başarı ekip işidir. STK’ların, tüm kurumların, siyasilerin, herkesin payı vardır” dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim