Hafta sonu iki gün dernek lokalinde gerçekleştirilen turnuvanın ödül törenine İlçe Spor Müdürü Ali Ferit Gündel, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal katıldı.

 

60 katılımcıya katılım madalyalarının verildiği ödül töreninde, turnuvanın birincisi Sidra Ömeri’ye madalya ve Beşiktaş forması, ikinci olan Mehmet Baran Tümkaya’ya madalya ve Beşiktaş tişörtü, üçüncü olan Yavuz Türkölmez’e de madalyası verildi.

 

Böyle güzel bir etkinliğe imza attıkları için Beşiktaşlılar Derneği yönetimini teşekkür eden İlçe Spor Müdürü Ali Ferit Gündel, yarışmaya katılan çocuklara da tebrik etti.

 

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Lokalinde yapılan organizasyonla ilgili Başkan Sedat Uysal, Kulüplerinin kuruluşunun 119. Yılı kutlama etkinlikleri ve aynı zamanda 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 101. Yıldönümü dolayısıyla çifte kutlama yapmak istediklerini belirterek katılımdan çok memnun oldukların ve dernek olarak sosyal aktiviteleri sürdüreceklerini söyledi.    

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Editör: TE Bilisim