Bugün itibari ile gördüğü lüzum üzerine resmi açıklama yapma gereği duyduğunu belirten Hakan Kayın, eski başkan Mehmet Aslan’dan kalma 6 milyon TL’lik boru da ile kabul ederek, Kongre Payas’tan aday çıkmayacağını yapılan maddi manevi emeklerinin boşa gitmeyeceğini taahhüt edilmesi üzerine görevi kabul ettiğini söyledi.

Hakan Kayın, tüm alanlarda seferberlik ilan edip, gece gündüz çalışarak maddi manevi azami gayret ile Payas Sporun kaybolan ruhu ve düşme potasındaki durumu nedeni ile de kritik Fatsa Belediye Spor maçına hazırlanarak maçı kazanıp düşme hattından kurtulduklarını aktardı.

Spor otoriteleri bu takımın play off oynama şansının olduğunu söylemeye başladıklarına da işaret ettiği açıklamasında Hakan Kayın şunları kaydetti: “Ancak eski kulüp başkanı Sayın Mehmet Aslan’ın bilgisi dışında eski yöneticilerin bu süreçte yeniden yönetime girmek için liste hazırladığını kongre de yeniden aday olacaklarını öğrendim. Sonuç olarak bana bu süreçte destek olan futbolcu kardeşlerime T.D. Haluk Bulgulu hocama ve ekibine Payas spor taraftarlarına ve halkına, her zaman manevi desteğini hissettiğim Sn Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a İTSO Başkanı Sn Levent Yılmaz’a, Çelik İş Sendikası Eski Genel Başkanı ve İskenderun İDÇ Futbol Kulübü Başkanı Cengiz Gül’e ve Sn Payas Kaymakamımıza, Emniyet Müdürümüze de mülki amir olarak sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı bildirerek Payas Spor’a bundan sonraki dönemde başarılar dilerim.”

 

Editör: TE Bilisim