Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu ziyarette, İstanbul Ticaret ve Sanayi Odasının yayınladığı Türkiye’nin 500 büyük firması arasında yer almayı başaran Tufan Endüstri Demir Çelik Sanayi ve Tic. A.Ş. yi tebrik etti.

 

1970 li yıllardan itibaren Devlet Planlama Teşkilatı batı Akdeniz bölgesini tarım ve turizme, Doğu Akdeniz bölgesini ise lojistik ve ağır sanayi yönlendirdiğini belirten DGC Başkanı İskenderoğlu “Bir tarafta tarım gelişirken İskenderun Körfezinde ise başta demir çelik sanayi olmak üzere çok sayıda endüstri kuruluşu yer almıştır” dedi.

TBMM'de 23 Nisan temalı yarışmalar ödüllendirildi TBMM'de 23 Nisan temalı yarışmalar ödüllendirildi

 

Son üç yıldır dünyayı etkisi altına alan salgın ve sonrasında yaşanan küresel ekonomik kriz hayat şartlarını oldukça zor ve sıkıntılı bir sürece evrildiğini vurgulayan İskenderoğlu “Bu zor dönemde bile istihdamı arttırıcı yönde yaptığınız girişimler nedeniyle her türlü takdiri hak ettiğinizi ifade etmek isterim. Bunun yanı sıra firmamızın İstanbul Ticaret ve Sanayi Odasının yayınladığı Türkiye’nin 500 büyük firması arasında yer alması bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Son yapılan olağan kongre ile Payas Organize Sanayi Başkanlığı görevinizi de tebrik ediyor, şahsım ve cemiyetim üyeleri adına başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

 

Tufan Endüstri Demir Çelik Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Her zaman basının yapıcı rolü ve öneminin bilinciyle hareket ettik. Kurumsal olarak basın ile ilişkilerimizi şeffaflık ve samimiyet ölçüsünde ileri götürmeyi hedefledik. Basın kuruluşlarında emek veren arkadaşlarımız ile yıllara dayanan dostluklarımız, daha uzun yıllarda aynı samimiyet çerçevesinde devam edecek. Tüm sektörlerde olduğu gibi demir ve çelik sektöründe de ciddi sıkıntılar var. Bu zor günleri el birliği içerisinde dayanışma ile atlatacağımıza ve aydınlık yarınlara ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Ziyaretiniz ve güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim