İskenderun’da da uzun bir süre çeşitli birimlerde görev yapan Payas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Bağ bir süre önce yapılan covid-19 testi pozitif çıkması ve durumunun ciddiyetini koruması üzerine özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Covid-19 rahatsızlığını ağır geçiren ve bir süredir mücadele eden Payas Emniyet Müdürü Mustafa Bağ bugün yaşama veda ederek başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzdü.

 

Merhum İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Bağ'ın cenazesinin memleketi Mersin'in Gülnar ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

 

KAYMAKAMDAN TAZİYE MESAJI

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden birçok seveni gibi Payas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Bağ’ın vefatıyla ilgili sosyal medya hesabından taziye yayımladı. Kaymakam Yönden mesajında şunları kaydetti: “COVID-19 Rahatsızlığı Nedeniyle Tedavisi Devam Eden Mesai Arkadaşımız Komşu ilcemiz Payas'ın İlçe Emniyet Müdürü Sn. Mustafa Bağ'ın vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. sn. müdürümüze yüce allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına, emniyet camiasına ve Payaslı hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum.”

Payas İlçe Emniyet Müdürü Merhum Mustafa Bağ’a Allahtan rahmet, kederli Bağ ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı, sabır dileriz, İskenderun.Org.

Editör: TE Bilisim