Türk ve yabancı uyruklu gençlerin entegrasyonunu sağlamak amacıyla 12 hafta önce başlatılan ve sahada ter döken, aynı zamanda da birbirleriyle takım ruhunu geliştirip büyüten gençler erkek ve kızlar olarak iki kategoride düzenlendi.

Süleyman Seba, Hakkı Yeten, Can Bartu gibi Türk futbolunun duayen isimlerinin adını taşıyan erkekler takımları, Busenaz Sürmeli, Yasemin Adar ve Hatice Kübra İlgün gibi olimpiyat şampiyonlarının adlarının verildiği kız takımlarından oluşan turnuva sonuçlandı. Erkeklerde birinci Metin Oktay, ikinci Süleyman Seba, üçüncü Hakkı Yeten oldu. Kızlarda ise birinciliğe Busenaz Sürmeli, ikinciliğe Yasemin Adar, üçüncülüğe Hatice Kübra İlgün takımları adlarını yazdırdı. Gençler ve hocalar arasında yapılan gösteri maçının ardından dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Kaymakam İskender Yönden ile protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Bu yıl ikincisi gerçekleşen turnuvanın kapanış töreni İskenderun Gençlik Merkezinde yapıldı. Törene İskenderun Aile ve Sosyal Politikalar ilçe Müdürü Yılmaz Balaban, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur, Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, İskenderun Toprak Mahsulleri Müdürü Suat Ünlü, İOM Gezici Psikososyal Destek Ekibi Takım Lideri Cafer Yüksek, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin de katıldı.

TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu

Editör: TE Bilisim