Edinilen bilgilere göre Yunus Emre Mahallesi 308 sokakta gece saatlerinde meydana geldiği düşünülen olayı sabah araç sahipleri fark etti. Aynı sokak üzerinde park halindeki otomobillerin 20’den fazlası tek taraflı olarak sert bir cisimle çizildiğini gören sahipleri şaşkına döndü.

Otomobilleri zarar gören vatandaşlar, bugün sabah kalktıklarında en az 18 aracın çizilmiş bir şekilde gördüklerini belirterek durumu polis karakoluna giderek yapanlar hakkında şikâyetçi olduklarını söyledi.

Olay yerine gelen İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Sokakta otomobillere zarar veren kişi veya kişileri tespit etmek için çevrede güvenlik kamerası olup olmadığı Emniyet ekipleri tarafından araştırıldı.   

Bu arada otomobilleri zarar gören ve karakola giderek şikâyetçi olanlar arasında polis ve askerlerin de olduğu öğrenildi.  

Polis gerekli incelemelerini yaptıktan, araçlar üzerinde aldıkları parmak izlerinden de yola çıkarak olayın faili kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilisim