İskenderun’da spor salonlarında insanlar sağlıklı yaşam kalitesine sahip olmak ve fit görünebilmek için işini bilenlerin ellerinde vücutları şekilleniyor.

 

Spor salonu Trainer (Eğitimcisi) Serkan Özbilen son iki yıldır corana virüsün dünyayı da ülkeyi de vurduğunu ifade ederek “Bununla başa çıkabilmenin yolu her zaman için spor ve iyi beslenmedir. Bizde kendi spor merkezimizde insanlara daha eğlenceli spor yapabilme imkanı sunuyoruz” dedi.

Spor salonu olarak daha çok insanın spora yönelmesi amacıyla öğrencilerine de kampanyalar başlattıklarını belirten Serkan Özbilen “Kampanyamızı herkes spor yapabilsin sağlıklarına dikkat etsinler diye yaptık. Şu pandemi döneminde özellikle öğrencilerimizin yemeklerine diyetlerine de dikkat ediyoruz. Spor merkezimizde Zumba, plates, kick boks, fitnes var. Yani spor anlamında yapılabilecek her şeyi burada yapmaya çalışıyoruz. Sloganımız ‘ne kadar çok koşarsan o kadar az yorulursun’ üyelerimiz daha çok zayıflamaya ve fit olmaya yönelik çalışmaları tercih ediyorlar” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim