Hatay Şehir Hastanesi Göğüs Cerrahi Bölüm Başkanı olarak atanan Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Tülin Durgun Yetim, tüm dünyayı etkileyen corona virüs sürecinde vatandaşların hala yeterince bilgi sahibi olmadığını belirterek GSM numarasını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

7 gün 24 saat telefonunun açık olduğunu belirten Yetim, telefon numarasını da paylaşarak, coronavirüs ile ilgili soru sormak ve bilgi edinmek isteyen herkese yardımcı olacağını paylaşan Prof. Dr. Yetim “Görüyorum Hatay olarak virüs dolayısı ile çok mustaribiz. Çoğumuz bilgi eksikliği ile panik oluyoruz. Bu süreçte merak ettiklerinizi WhatsApp’tan mesaj atarak sorabilir tedaviniz konusunda bilgi almak isterseniz alabilirsiniz. Elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım. Cep telefonu numaram 0541 637 3031 Haydi Hatay, kardeşliğimiz ve birliğimizle şimdiye kadar çözemediğimiz bir sorun olmadı. Şimdi de olabildiğince evde kalarak birbirimizi öldürmekten kurtaralım” şeklinde yazdı.

 

KİMSE KORONADAN ÖLMESİN ARTIK

Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Tülin Durgun Yetim ayrıca ozon tedavisi ile kişinin bağışıklık sisteminin güçlenip, hastalıklara karşı dirençli hale geldiğini, virüs ve bakterileri öldürdüğünü vurgulayarak şunları kaydetti: “Korona olsanız bile hafif atlatılır grip gibi. Ayrıca koah ve astımda da kullanılmaktadır. Yoğun bakımdaki hastalarda hızlıca iyileşme olur. Mide barsak ülserlerinin tedavisi, Kanser hastalarında tedavi, kronik yorgunluk, kas ağrılarında ve fıtık ağırlarında, depresyon, demansda, Hepatit B,C tedavisi, Damar hastalıkları, iyileşmeyen yaralar ve cilt hastalıkları tedavisinde kullanılıyor, uyku problemlerine son veriyor. Geçmeyen kadın hastalıklarında, ağız içi yaralarında uygulanıyor. Bu hastalarda uygulamaya başladık…”  

 

Yoğun bakım hastasına ozon tedavisini yaptıklarını da aktaran Prof. Dr. Yetim şunları paylaştı: “Buradan Antakya Devlet Hastanesi tüm yöneticileri başta olmak üzere özelliklerde yoğun bakımda hastalarını anne babası gibi gören doktor ve hemşire, personel arkadaşlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu devirde bu kadar güzel muamele ancak bu kadar olur. İyi ki varsınız beyaz önlüklü melekler…”

 

Editör: TE Bilisim