Arsuz ilçesi karaağaç mahallesi asri mezarlık bölgesinde bulunan köprü üzerinde iki aracın çarpışması sonucu bir araç köprü üzerinden kanala uçarken yaralılar da yerde yardım bekledi.

Karaağaç istikametinden İskenderun yönüne gelmekte olun transit ile ara yoldan çıktığı iddia edilen otomobil çarpıştı. Yaşanan şiddetli çarpışma sonrasında otomobil kanala uçtu, köprü demir korkuluklarında askıda kaldı, kamyonet ise bir başka yere savruldu. Gürültüyü duyan çevre sakinleri kazanın olduğu bölge koştu ve yaralıların kurtarılması için çaba harcadı. Bölgeye kısa sürede sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kanala uçan ve köprü demir korkuluklarına tıkılarak askıda kalan otomobil içerisinde bulunan iki kişi kurtarılmayı bekledi. Transit içerisinde bulunan sürücünün sıkıştığı yerden kurtarılması için ise ekipler yoğun çaba harcadı.

Bölgede sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken polis çevre güvenliğini aldı. İtfaiye ekiplerinin çabası sonucu araç içerisinde sıkışan yaralılar kurtarıldı.   Kaza bölgesinde büyük bir panik yaşandı. Yaralılar ambulansla hastanelere yetiştirildi.

 

Editör: TE Bilisim