Kıbrıs gazisi emekli Albay vefat etti… Kıbrıs gazisi emekli Albay vefat etti…

Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış programı kapsamında Hatay’da 4 OSB’de Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu oluşturuldu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle eş zamanlı olarak gerçekleştirilen açılış programı kapsamında Hatay’daki dört İrtibat bürosundan biri de İskenderun Organize Sanayi Bölgesi içinde Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu da yer aldı.

Düzenlenen eş zamanlı düzenlenen açılış programına İskenderun OSB’de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Melih Öztürk, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, Sarıseki Çelik İhracatçıları Birliği Recep Sami Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Oğuz, Rotary MTAL Müdürü Abdullah Vural, İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Sarı ile Mustafa Ocakoğlu katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilerek hizmete giren Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu Çıraklık Eğitimle, sektörün ihtiyacı olan işgücünü karşılamak üzere öğrenci kaydı sağlayacak. Ayrıca Sanayi sektöründe meydana gelen gelişmeler ile eğitim sisteminin eşgüdümünün sağlanarak, sanayi sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücü ihtiyacının karşılanması ve istihdama katkı amacıyla gerekli irtibatı sağlayacağı belirtildi.  

Editör: TE Bilisim