Sosyal mesafeye dikkat ederek gerçekleştirilen törene tetkik çalışmalarda görev alan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı Kerem Deveci de katıldı.

Eğitim kurumlarında sunulan eğitim hizmetlerinde standart kazanabilmesi için, ülkenin kalite kontrol alanında marka kuruluşu Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile iş birliği yapılarak yayımlanan “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu” rehberliğinde, okul/kurumları tarafından yürütülen çalışmalar tamamlandı.  

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İskenderun’daki okulların tamamına yakını standartları sağlayıp ‘Okulum Temiz Belgesi’ almak için başvuruda bulunduğunu söyledi.

Köseoğlu, hijyen şartlarının sağlanarak, Covid-19 ve benzeri salgınlara karşı güvenli eğitim ortamları oluşturulması için yapılan çalışmaların yerinde kontrol edilmesi süreci ve belgelendirme işlemlerinin devam ettiğini kaydederek “Pandemi sürecinde Sevgili Öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim görmeleri için emek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

STK ve Oda Başkanlarından 20. Yıl kutlama ziyareti…

Doğu Akdeniz’de ‘Habere atılan imza’ markası, kentin ilk haber portalı İskenderun.org’un kuruluşunun 20. Yıldönümünü dolayısıyla STK ve Oda Başkanlarının kutlama ziyaretleri sürüyor.

İskenderun Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, ADD İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Turhaner ile İskenderun Çiçekçiler Derneği Başkanı Musa Gündoğdu portalın haber merkezini ziyaret etti.

Editör: TE Bilisim