İskenderun Demirçelik İlkokulu'nda düzenlenen program  kapsamında;  Koronavirüs  salgınına karşı  mücadele  sürecinde öne  çıkan temizlik ve hijyen  uygulamalarına  destek olmak üzere 9 bin  350 adet  dezenfektan sprey bağışlandı. Bağışlanan dezenfektanlar İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Düzenlenen etkinliğe İskenderun Kaymakamı  Yönden'in yanı sıra İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyfli, İlçe  Milli  Eğitim  Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Dezenfektanların tesliminde Kaymakam Yönden spreyleri programa katılanlar başta olmak üzere öğrencilere de sıkarak maske, mesafe ve hijyenlik konusuna dikkat çekti.

İSDEMİR’DEN ‘HATAY ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKI PROJESİ’ 

İsdemir ‘Hatay Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi’ ile de çocukların gelişimine destek oluyor
OYAK’ın Maden Metalürji şirketlerinden İsdemir sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü ile birlikte hayata geçirdiği ‘Hatay Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi’ni de desteklemeyi sürdürüyor. İsdemir’in katkılarıyla Antakya´nın Günyazı mahallesinde inşa edilen Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nın çocukların eğitimine açılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 

Editör: TE Bilisim