Kaymakamı Ahmet Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Bayraktar, Şube Müdürü Erdal Okutan, İlçe jandarma Komutanı Üsteğmen Mesut Özcan, Aktepe Karakol Komutanı Teğmen Serdar Pars, KAHEV (Kadın Hekimler Vakfı) temsilcisi Dr. Özlem Yılmaz, Hassa Muhtarlar Dernek Başkanı Muhammet Sağır, Buhara Mahallesi Muhtarı Bilal İnce, okul Müdürleri açılış törenine katıldı.

Kütüphane salonu ve zeka oyunları Atölyesinin açılış kurdelesini kesen Hassa Kaymakamı, katılımcılar, kütüphane ile atölyede incelemelerde bulundu, Okul Müdürü Abidin Bağeker‘den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Okul Müdürü Abidin Bağeker, öğrencileri çağın hastalığı bilgisayar oyunları ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla başlatılan kütüphane kampanyasına kendilerinin de dahil olduklarını belirterek akıl ve zeka oyunları Atölyesi kurmakla da eğitime katkı sağladıklarını dile getirdi.

Kaymakam ve bütün katılımcılara teşekkür eden Okul Müdürü Bağeker; Kütüphanelerine Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi kazandıran KAHEV (Kadın Hekimler Vakfı) temsilcisi Dr. Özlem Yılmaz’a da şükranlarını sundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Bayraktar da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ kampanyasını ilçe genelinde eksiksiz yürüttüklerini, gayretlerinden dolayı da idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Kaymakam Ahmet Korkmaz ise ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ kampanyasına ilçesinde bütün paydaşların katılım sağladığının altını çizerek “Pandemi gölgesinde yürütülen bu kampanya beklenenin üstünde yüksek oldu. Öğrencilerimizi çağın hastalığı haline gelen akıllı telefon tablet ve bilgisayar oyunları bağımlılığından kitap sevgisiyle kurtaracağına inanıyoruz. Çalışma ve gayretlerinden dolayı bütün eğitim camiasına teşekkür ederim” dedi.

Kütüphane ve Akıl ve zeka oyunları atölyesi açılış töreninde ayrıca öğrencilerin gerçekleştirdikleri fen ve teknoloji projeleri sunumu ile gösterileri katılımcıları hem memnun etti, hem de tam puan aldı. Açılışın ardından mahalle muhtarı ve okul idaresi tarafından katılımcılar onuruna kahvaltı verildi.

Buhara ilk/orta Okulu Kütüphanesine Akıl ve zeka oyunları Atölyesi kazandıran KAHEV (Kadın Hekimler Vakfı) temsilcisi Dr. Özlem Yılmaz’a katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Konya Büyükşehir'den 'tez destek' başvuruları Konya Büyükşehir'den 'tez destek' başvuruları

Editör: TE Bilisim