İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı personeli ve öğrencileri ile bir araya geldi. Rektör Depci’ye ziyaretinde İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç eşlik etti. Ziyarette Rektör Depci’yi MYDK Müdürü Doç. Dr. Servet Yaşar ve MYDK personeli karşıladı.

Ziyarette öncelikle akademik ve idari personel ile bir araya gelen Rektör Depci, personelin talep ve isteklerini dinledi. Daha sonra birime ait derslikleri gezen Rektör Depci, öğrenci çalışmalarını inceledi. Öğrencilerin yaptığı karşılama gösterisini izledi, öğrencilere eşlik etti.

MYDK Öğrencilerinden gelen soruları cevaplayan Rektör Depci, öğrencilerin kendisine ilettiği öneri, talep ve sorunları dinledi. Talep ve sorunların kaynakların etkin kullanımı çerçevesinde giderilmeye devam edeceğinin altını çizen Rektör Depci, öğrencilerin geleceğine yatırım yapmak istediklerini belirtti.

Birim ziyaretlerinin verimli geçtiğini söyleyen ve paydaşları olarak personel ve öğrenci görüşlerinin kendileri için kıymetli olduğunu ifade eden Rektör Depci “Bugün bir araya geldiğimiz öğrencilerimize geleceğin sanatçıları olarak yaklaşıyorum. İSTE olarak sanata ve sanatçıya verdiğimiz değerle her zaman yanlarındayız ve destekçileriyiz. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim- öğretim yılında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim