Koronavirüs salgınından dolayı yüz yüze eğitimden uzak kalan eğitim camiası, 6 Eylül’den itibaren özledikleri öğrencilerine, öğrenciler de öğretmenlerine kavuşacak. 6 Eylül’ü sabırsızlıkla bekleyen özel eğitim kurumlarından TEK Koleji, tüm hazırlıklarını tamamladı.

2021-2022 Eğitim Öğretim dönemine alanında uzman ve dinamik eğitim kadrosu ile hazırlığını tamamlayan TEK Kampüs Okulları, bir hafta öncesinden Anaokulu ve İlkokul 1. sınıf öğrencilerine yönelik tanışma, kaynaşma ve alışma amacıyla düzenlenen oryantasyon eğitimleri ile öğrencileri velileriyle birlikte okula gelerek öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla tanışmanın sevincini yaşadılar.

TEK Kampüs Okulları Kurucusu Yılmaz Tunç, oryantasyon süresince anaokulu ve birinci sınıf öğrencileriyle yakından ilgilenirken, velilerle de bir araya gelerek verilecek eğitimler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan TEK Kampüs Okulları Kurucusu Yılmaz Tunç, uzun bir aradan sonra öğrencilerle buluşacakları anı sabırsızlıkla beklediklerini dile getirerek Yini eğitim sezonunun tüm eğitim camiasına, öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olması dileğinde bulundu.

TEK Kampüs Okulları kurucusu Tunç, kurum olarak başarıya odaklı bir anlayış içerisinde olduklarını ifade ederek “Oryantasyon eğitimine başlayan anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca başarılarla dolu günler geçirmelerini diliyorum. Bizler, kaliteli eğitimi öğrencilerimizle buluşturmak için artık gün sayıyoruz. Yeni eğitim-öğretim döneminde tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim