Sakarya Mahallesinde Yuvam sitesinde ikamet eden, İskenderun Devlet Hastanesinde çalışan Mustafa Ocak, gece çıkan yangını, odalara sızan dumandan fark etmesiyle aile adeta büyük bir facianın eşiğinden döndü.

Önceki günkü gece saatlerinde evde çıkan yangından canlarını kurtardıkları için mutlu olan Ocak ailesi, tüm eşyalarının kullanılamaz hale gelmesi üzerine şimdi de kara kara düşünmeye başladı.

İskenderun Devlet Hastanesinde işçi olarak çalışan Mustafa Ocak faciadan kıl payı kurtuldukları yangın gecesinin halen şokunu üzerinden atamadığını belirterek “Evde gece yarısı başlayan yangın bizi uykuda yakaladı. Duman kokusuna uyandım, evi duman kaplamıştı, eşimi ve çocukları uyandırdım. Eşim çocukları aldı, ben de odadan çıkmaya kalmadan alevler evin tamamını sardı, dışarı çıkmayı başararak canımı zor kurtardım. Çok şükür bizde bir şey yok” dedi

Yangının çocuk odasından, ancak neden çıktığını anlayamadıklarını aktaran Mustafa Ocak “Şükürler olsun canımıza bir şey olmadı. Ancak içeride kullanacağımız bir şeyimiz kalmadı. Bütün ev eşyalarımız şu an kullanılamaz durumda. Şu an durumumuz bu enkazı kaldırmaya yetmez, devletimizden ve yardım severlerden yardım bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim