İskenderun Kurtuluş Mahallesinde yaptırılacak olan Gülay Niziplioğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Suzan Şahin, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,  hayırsever iş insanı Yaşar Niziplioğlu ve davetliler katıldı.

YİRMİ YILDA ÇOK BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK

Hatay Valisi Rahmi Doğan, hayırsever iş insanlarının yaptıkları yatırımlarla büyük yük aldıklarını belirterek,” Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek ”diyerek şöyle devam etti:

“ Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlet eğitim alanında sağlık alanında altyapı anlamında çok büyük yatırımlar yapan ve kendisini Son 20 yılda büyük yatırımlarla bütün dünyaya örnek gösteren bir ülke. Küçük de olsa karınca kararınca da olsa hemşerilerimizin hayırseverlerimizin bizim yükümüzü alıyor olması bizi ayrıca sevindiriyor. ilimiz anlamında ciddi yatırımlarımız var hem Ova tarafında Hem İskenderun tarafında büyük sağlık yatırımları yaptık. Dörtyol'da güzel bir hastane yapıyoruz. Avrupa Birliği finansmanlı. 20 yıl önceki hastanelerin durumu 20 önceki sağlık tesislerin durumu ortadayken bugün gelmiş olduğumuz nokta bunu gösteriyor. Bu yatırımdan dolayı şükranlarımı sunuyorum ”dedi.

Sağlıklı bir toplum her zaman sağlıklı bir gelecek demektir diyen hayırsever iş insanı Yaşar Niziplioğlu,” Devletimize olsun borcumuzu bir nebze de olsa ödememize imkan sağlayan devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hizmet etmesi amacıyla temelini attığımız aile sağlık merkezinin emsallarinin çoğalmasını herkese şifa dağıtmasını temenni ediyorum ”dedi.

Her 10 Hamileliğin 1’i Riskli Her 10 Hamileliğin 1’i Riskli

Sağlık alanında yapılan yatırımların önemine dikkat çeken Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Suzan Şahin, sağlık yatırımını yapan Niziplioğlu ailesine teşekkür ederek merkezin şifa vermesi temennilerinde bulundular.

 

Editör: TE Bilisim