Yakaladığı rüzgarla ikinci lige yükselme play off maçlarında gösterdiği performansla özlenen turuncu-mavili coşkuyu ve heyecanı yeniden yaşatan İskenderunspor A.Ş. yönetimi deneyimli spor adamı Nihat Tümkaya, 2021-2022 futbol sezonunda, takımda yardımcı antrenör olarak görev yapmak üzere imza için kente geldi.

Milli kaleci ve deneyimli teknik adam Nihat Tümkaya, İskenderunspor A.Ş.’de yardımcı Antrenör olarak imza atmak için geldiği memleketinde, futbola başladığı yıllardan beri dostlukları devam eden, kentin ilk haber portalı İskenderun.org ekibini yenilenen ofislerinde ziyaret etti.

Futbol adamı Nihat Tümkaya’nın ziyaretinde İskenderun.org ekibinden Ufuk Aktuğ, Necati Yıldız, Halit Sapmaz, İdris Aydoğan, Halit Tunç, Güney Gazetesi Haber Müdürü Cuma Keseroğlu, futbol adamı ve köşe yazarı Hasan Korkmaz ile İskenderunspor Kulüp Başkanlarından, Beşiktaşlılar Derneği Şube Başkanı Sedat Uysal da buluştu.

İskenderunspor Kulüp eski Başkanlarından, İsknederun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, Hasan Korkmaz ve İskenderun.org ekibiyle sıcak samimi bir sohbet ortamında keyifli dakikalar geçiren, çalışmalarında başarılar dilenen futbol adamı Nihat Tümkaya ise İskenderun’da bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.    

Profesyonel futbol hayatını noktaladıktan sonra, 2007’yılında Turan Spor A.Ş.’de kaleci Antrenörlüğüyle Türk futboluna teknik adam olarak hizmet etmeye başlayan Nihat Tümkaya, 14 yıldır çeşitli takımlarda Teknik sorumlu ve profesyonel takım Antrenörlüğü yaptı.

Tümkaya sırasıyla Turan Spor A.Ş., Erzurumspor, Pazarspor, Göztepe A.Ş Karacabey Belediyespor A.Ş., Atakaş Hatayspor, REO Atillaspor, Büyükçekemce Tepecik Spor A.Ş, Bergama Belediyespor, Karşıyaka BGGL U-16, Bornova 1881 spor ve Samandağ Spor’da görev aldı.

Editör: TE Bilisim