Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı… Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı…

Önceki senelerde kan bağışında Türkiye’de rekor kırmış olan Namık Kemal Ortaokulu, yeni bir rekor daha kırmakta kararlı olduğunu gösterdi.

Okul bahçesinde, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, İskenderun Namık Kemal Ortaokulu, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin de iştirakiyle "Kahraman Olmak Kanında Var" adı altında düzenlenen kan bağışı kampanyasına ilgi yoğun oldu.

Kampanya hakkında bilgiler veren Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri; “Bugün Namık Kemal Ortaokulunda, Kaymakamlığımızın uhdesinde, Okul Müdürümüz Ali Koç ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Haytaz ile birlikte kan bağışı yapıyoruz. pandemiden önce yapılan son kan bağışında sağ olsun bu okul Türkiye birincisi olmuştu. İnşallah bugün yine Türkiye birincisi olacağız. Kan bağışımız akşam saat 20.00’a kadar devam edecek ama gelen olursa gece 12’ye kadar buradayız. Herkesi kan bağışına bekleriz. Bir kan bir can demektir. Şu ana kadar yoğun bir ilgi var, 18 yatağımızın hepsi dolu. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Amaçlarının ‘Kahraman Olmak Kanında Var’ sloganının gerçekliğini insanlara aktarmak olduğunu söyleyen Okul Müdürü Ali Koç, yoğun katkıdan ötürü herkese teşekkür etti.

Türk Kızılayı İskenderun Şubesi tarafından ayrıca öğlen saatinde ekmek arası kavurma ve ayran ikram edildi. Kavurmayı bizzat kendi elleriyle dağıtan Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven kampanyaya destek verdi.

Okul bahçesinde toplanan öğrencilere seslenen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, her öğrenciye 2 adet olmak üzere lunapark bileti dağıtacaklarının müjdesini verdi.

Editör: TE Bilisim