Mustafa Kemal Mahallesi’nde vefat eden eşi eğitimci Bedia Kanmaz’ın anısına Muhtarlığa kütüphane yaptıran hayırsever vatandaş, topluma faydası olan bir işe imza atmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ise Gani Bahadırlı Okulunda 16-17 sene öğretmenlik yapan eğitimci Bedia Kanmaz’ın vefatından dolayı eşinin ziyarete geldiğini belirterek “Muhtarlığımıza Kütüphane yaptırma düşüncesinde olduğunu söyledi. Güzel bir kitaplık yaptırdı muhtarlığımıza, kendisine teşekkür ediyoruz ama kitaplığımız boş. Bize kitap lazım, duyurmak istiyoruz herkese” dedi.

İlgililer ile yetkililere seslenen Mahalle Muhtarı İsa Taş “Belediyemizden, ticaret odamızdan, diğer daire başkanlarımızdan, oda başkanlarımızdan rica ediyoruz, bu konuda bize yardımcı olurlarsa, kitaplığımızı kitaplarla dolduralım. Muhtarlığımıza başvurup kitap bağışında bulunurlarsa güzel olur. Şimdiden emeği geçecek olanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Muhtar İsa Taş, yıllar önce bir okul tarafından yaptırılan, çocuk kitaplarının yer aldığı bir kitaplığın da muhtarlık binalarında olduğunu söyledi.

1 yılda akaryakıt istasyonlarına 15 bin denetleme 1 yılda akaryakıt istasyonlarına 15 bin denetleme

 

Editör: TE Bilisim