Bizler, devletin ilk kademesi olarak görev yapmaktayız diyen İskenderun Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç, Devlet vatandaşa ulaşmak istediğinde ya da vatandaş devlete ulaşmak istediğinde ilk olarak bizlere müracaat ediyor diyerek şunları söyledi:

“ Muhtarlık görevimizi yürütürken vatandaşımızın yanında devlet temsilcisi konumundayız, Devlet ile Vatandaş arasında köprü vazifesi görüyoruz. Bu nedenle görevimizin öneminin bilincindeyiz.

Hemşerilerimizin talep ve sorunlarına gösterdiğimiz samimi yaklaşımımız, aslında Devletimizin güler yüzü ve şefkat elidir. Muhtarlıklarımız yapılan tüm müracaatları, en kısa yoldan yetkili makamlara aktararak, isteklerin iletilmesi ve sorunların çözülmesine vesile olmak hususunda, hemşerilerimizin de en büyük yardımcısıyız.

Geçtiğimiz 19 Ekim 2019 tarihinden bu yana en büyük olumsuzluk tüm dünyayı etkileyen salgındır. Maalesef salgın bizlerin yaşantısını olumsuz yönde etkilemiştir.”

MUHTARLARIN ÖNEMİ HER ZAMAN GÖRÜLMEKTEDİR

İskenderun Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Kekeç, geçtiğimiz haftalarda meydana gelen Belen, Arsuz ve İskenderun’da meydana gelen orman yangınları, hemşerilerimizle birlikte muhtarlık faaliyetlerimizi de etkilemiş, oldukça yoğun günler yaşatmıştır diyerek açıklamasına şöyle devam etti:

“Hem salgın, hem de yangın felaketleri, biz muhtarların önemini ve onlara duyulan ihtiyacı hemşerilerimizin gözünde daha da çok hissettirmiştir. İskenderun Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı olarak bu felaketlerin yaşandığı günlerde büyük özveriyle çalışan Muhtar arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

İskenderun Mahalle Muhtarları olarak, önümüzdeki dönemlerde de özverili çalışacağımızı tüm hemşerilerimize duyuruyor, hemşerilerimizden bizlere desteklerini esirgememelerini diliyorum.”

Editör: TE Bilisim