Güven tazeleyen Ali Rıza Kekeç Başkanlığındaki yeni yönetim, kent genelindeki mahalleler ve şehrin genel sorunları hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı bilgilendirmek üzere bir araya gelerek karşılıklı sohbet etme olanağı buldu.  

 

Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Kekeç, ziyarette yaptığı konuşmasında, derneğin öncelikli hedefinin muhtarları bir arada tutmak, sorunların çözümünde lokomotif güç oluşturmak ve tespit edilen sorunları en kısa sürede en yetkili mercilere ulaştırmak olduğunu söyledi.

 

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise “İlçemizdeki merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen mahalli hizmetlerde muhtarlarımıza büyük görevler düşmektedir. Bu bağlamda muhtarlarımız ile yapılacak istişareler ile sorunların odak noktası daha çabuk tespit edilebilir. Denizciler Mahallesi ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç Başkanlığındaki Yönetim Kurulunu tebrik ediyor, yeni görevlerinizde başarılar ve hayırlı hizmetler diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim