Hatay’ın İskenderun ilçesinin en büyük mahallelerinden İsmet İnönü’nün yıllar önce bir kolunu kazada kaybeden muhtarı Engin Aktuğ 3 Aralık Engelliler gününde kentte birçok kutlama ve etkinliklerine katıldı.

İsmet İnönü Mahallesinin çalışkan muhtarı Engin Aktuğ’u bu özel günde Abdulkadir Kocabaş Ortaokulu Müdürü Deniz Ağca, Müdür yardımcısı, Okul Aile Birliği Başkanı ve mahalle sakinleri de unutmadı. Muhtarlıkta gerçekleştirilen ziyarette çiçek taktim eden konukları Muhtar Engin Aktuğ’un nezdinde tüm engellilerin gününü kutladılar.

  3 Aralık Engelliler Günü olarak bütün engelli kardeşlerinin yanında bulunduklarını ifade eden İsmet İnönü Mahalle Muhtarı Engin Aktuğ “Bu günü çeşitli etkinliklere ve kutlamalara katılarak geçirdik. Mahalle sakinlerim ve Abdulkadir Kocabaş Ortaokulu müdürümüz Deniz Ağca’ya, müdür yardımcımız ve aile birliğimiz üyelerine, ziyaretlerinden dolayı bizi hatırlayan bütün dost arkadaş ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum. Gelerek günümüzü ve tüm engellilerin gününü kutlaması beni çok mutlu etti” diye konuştu.

Bedensel engellerin başarıya engel olmadığının altını çizen Aktuğ “Hiçbir engelli kardeşimizin başaramayacağı hiçbir iş yok” dedi.

Trendyol iş ortaklarıyla Bursa'da oruç açtı Trendyol iş ortaklarıyla Bursa'da oruç açtı

Editör: TE Bilisim