Merhume Muazzez Keskin’in cenazesi bugün öğlen saatlerinde Kaptan Mehmet Paşa Camiine getirildi. Cami avlusunda cenaze namazı öncesinde Baba Kemal Keskin ve çocuklarının acı günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı.

 

Merhume Muazzez Keskin’in cenaze namazında AK Parti İskenderun ilçe Başkan Vekili Muhsin Yeter, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Genel Başkanı Musa Salık, İskenderun Belediyesi Gençlik Ve Spor Hizmetleri Müdür Vekili Ergün Gözüküçük, İskenderun Gençlik Merkezi çalışanları, basın mensupları, Keskin ailesinin yakınları ve sevenleri saf tuttu.

Kılınan cenaze namazının ardından merhume Muazzez Keskin'in tabutu cenaze aracına kadar dualar eşliğinde omuzlarda taşındı. 69 yaşında vefat eden merhume Muazzez Keskin’in cenazesi Karaağaç Asri Mezarlığında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.  

Editör: TE Bilisim