Modernevler ile birçok mahallelinin kullandığı cadde sabahın erken saatlerinden itibaren Prof. Muammer Aksoy Caddesinden İskenderun kent merkezi ve Adana yönündeki işyerlerine gitmek isteyenlerin yoğunluğu yaklaşık 700 metreyi bulan uzun araç kuyruğuna neden oluyor. Birçok araç sürücüsü ile dolmuş bu saatlerde yoğunluk yüzünden işlerine veya ulaşacakları yerlere gecikmeyle karşı karşıya kalıyor. Araç sürücüleri ile vatandaşlar yaşadıkları sorunun Hatay UKOME yetkilileri tarafından çözülmesini bekliyor.

Bu çileyi her sabah saat 06.00’dan 10.00’a kadar, akşam saat mesai bitiminde de yaşadıklarını dile getiren araç sürücüleri ile vatandaşlar “Yetkililerin yaptığı uygulamalar yüzünden her gün bu yol çilesi yaşamımızı olumsuz etkiliyor. Modernevler başta olmak üzere birçok mahallenin E91 Karayoluna ulaşımını sağlayan bu cadde ne yazık ki hem araç yoğunluğunu kaldırmıyor, hem de üstüne sağ şeride bisiklet yolu dubalarıyla cadde daraltıldı. Zaden araç yoğunluğu fazla bir cadde, sabahları oluşan kuyruk, yaşanan gecikmeler vatandaş olarak her gün bu durum karşısında morallerimiz bozuluyor, işe, okula, randevusuna yetişememe, geç kalma endişesi yaşıyoruz. Bu yolu bir tek Modernevler mahalleli kullanmıyor, çevrede bulunan birçok mahalleli örneğin Adana istikametindeki güzergahı kullanmak için buradan geçmek zorunda kalıyor. Bu yüzden araç yoğunluğunun yarattığı sıkıntının çözümünü istiyoruz” diye konuştu

2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak? 2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?

Şehit Jandarma Per Astsubay ÜÇVŞ Bekir Çelik Caddesini kullanmak zorunda kalan araçların büyük bölümünün Adana istikametindeki işyerlerine gittiğini aktaran vatandaşlar “Prof. Muammer Aksoy Caddesine ulaşabilecek alternatif bir yol daha var. Mahallenin içerisinden geçen ve yine Prof. Muammer Aksoy Caddesine (E91 karayoluna) bağlayan ancak çıkışı kapalı olan 273 sokak. Bu yolun açılması halinde Şehit Jandarma Per Astsubay ÜÇVŞ Bekir Çelik Caddesinde bu yığılma olmayacak, trafik rahatlayacak, biz bu yolun açılmasını istiyoruz” dediler.  

 

 

 

Editör: TE Bilisim