Pandemi dünyada öngörülmesi mümkün olmayan ve bir seneyi aşkın süredir gerek dünyanın gerekse ülkenin her alanda mücadele ettiği bir dönemi hayata taşıdı.

MOBİSAD Hatay İl Temsilcisi Ekrem Çetindağ, pandemi döneminden etkilenen esnafların bu zor süreci atlatması adına mülk sahiplerini destek olmaya davet etti.

Ekrem Çetindağ, pandemi sürecinin ister istemez hayatın kısıtlanmasına ekonomik olarak da esnafların zor bir süreç yaşamasına sebep olduğuna işaret ederek “Bu dönemde mülk sahiplerine önemli bir görev düşüyor. Bu süreçte bir seneyi askın süredir ciddi kayıplar sebebiyle zor durumda olan esnaflarımızın yanında olmaları oldukça önemli” dedi.

Mülk sahipleri, esnafların bu süreçten çıkamazlarsa mülklerini kiraya verecek alternatifleri kalmayacağının unutmaması gerektiğine dikkat çeken Çetindağ “Ayrıca gelenek ve göreneklerimiz komşusu açken tok yatmamayı öğütler. Bu felsefeyle pandemi döneminde mümkün olduğu kadar birbirimize destek olmalıyız.  Tüm bu bakış açıları ile mülk sahiplerini esnafa destek olmaya ve pandemi sürecinde kira indirimleri sonrasında da revizyon yönünde adım atmaya davet ediyoruz. Bu zorlu süreçten ancak hep birlikte çıkabiliriz’’  diye konuştu.

Editör: TE Bilisim