Saadet Partisi Payas Kadın Kolları, ilçe merkezinde Zabıta Müdürlüğü önünde kurduğu stantla vatandaşların Miraç Kandilini kutlarken, tatlı ikram etti. Tatlı dağıtımına Saadet partisi İlçe Başkanı Ramazan Öksüz ve partinin Kadın Kolları Başkanı Halime Öksüz katıldı. Başkanlar, kendi elleriyle vatandaşlara tatlı ikram ederken kısa dahi olsa Miraç Kandilinin öneminden de söz etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Payas İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Öksüz, Müslüman aleminin mübarek Miraç kandilini kutlarken “Tüm İslam alemi gibi biz de coşku ve huzur içerisinde Miraç Kandilini karşılamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aziz Payas halkımızın başta olmak üzere tüm ümmeti Muhammedin kandilleri mübarek olmasını diliyoruz” dedi.

İlçe Başkanı Ramazan Öksüz de, Miraç kandilinin, İslam aleminin yaşadığı buhranlı günleri, sıkıntıları atlatmasına vesile olması dileğinde bulunurken şu duyguları paylaştı:

“Bu kandil, İslam alemi için de bir miraç olsun, sıkıntılardan kurtuluş günü olsun. Herkese sağlık getirsin. Kendi benliğimize dönüş günü olsun.”

 

Editör: TE Bilisim