Bölgede beşinci şubesini Karaağaç 20 metrelik yol üzerinde açarak müşterilerine hizmet vermeye başlayan Temizel Şarküteri, onlarca çeşit kahvaltı ürünüyle satışlarını sürdürüyor. Şarküteri ortaklarından Uğur Eryılmaz, Şubemizi yılbaşı öncesinde açmalarının ayrı bir anlamı olduğunu söyleyerek “Bir gece önce gönlünce eğlenecek ve yeni yılı coşkuyla karşılayacak vatandaşlarımız, ertesinin günün ilk kahvaltısını da aynı ruhla yapması gerektiğini düşünüyoruz. Yeni yılın ilk gününde eşsiz bir kahvaltı yapmak da vatandaşımızın hakkıdır. Şarküterimizde bulunan yüzlerce çeşit kahvaltılıklarımız, tamamen doğal ve yöresel ürünlerden oluşuyor.  Hatay’ımıza ait olan bütün yöresel ürünlerimiz mevcuttur. Kendi imalatımız olan; topak-dil-örgü peyniri, künefelik peynir, Hatay peyniri, tuzlu yoğurt, tereyağı, çökelek, sürk, ev yoğurdu, tereyağı, bal, sucuk, salam ve onlarcası. Biz yılbaşı öncesinde hazırlıklarımızı tamamladık. Şimdi bunları müşterilerimize sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Karaağaç Şubemize tüm müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

Yıl Sonuna Ertelensin Yıl Sonuna Ertelensin

MEZELER DE HAZIR

Uğur Eryılmaz, Temizel Şarküteri olarak onlarca çeşitten ve tamamı bölgesel olan ürünlerden mezeler oluşturduklarını ifade ederek şu bilgileri verdi:

“Hazırladığımız meze sofrası, yılbaşı kutlamasına ayrı bir tat ve renk katacaktır. Mezeleri hazırlarken vatandaşımızı düşündük. Vatandaşımız yılbaşı kutlama hazırlıklarını yaparken meze yaparak zaman kaybetmelerini istemedik. Onlar nasıl eğleneceklerinin planını yaparken biz de eşsiz olan mezelerimizi sunacağız.”

 

Editör: TE Bilisim