Memur-Sen ile Ataşehir Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokol imza törenine, Memur Sen İl Başkan vekili Hüseyin Tutar, Memur Sen ve Büro Memur-Sen İskenderun Temsilcisi Ömer Kabaklı, Yönetim kurulu üyesi Harun Kanalan, Birlik Haber sen Yönetim Kurulu Üyesi Enes Köğce katıldı.

 Memur-Sen’e bağlı sendika üyeleri ve birinci derece yakınları için Ataşehir Koleji ve kursu ile yüzde 15 indirimi kapsayan protokol imza töreninde konuşan Ataşehir Eğitim Kurumları kurucusu Ömer Çakır, memur sendikaları ile varılan bu anlaşmanın hayırlı olması dileğinde bulunurken” Eğitim kurumu olarak memurlarımıza bu konuda protokol imzalamak bizim açımızdan çok anlamlıdır. Kamu adına hizmet veren memurlarımıza eğitim konusunda yardımcı olma gerekliliğiyle hareket ederek bu protokolü imzaladık. Bu protokolden faydalanacak öğrencilerin başarısını görmek bizi gururlandıracaktır” dedi.

Memur-Sen ve Büro-Memur-Sen İlçe Temsilcisi Ömer Kabaklı da, sendikacılığın sadece toplu iş sözleşme görüşmeleri ile görevlerinin sınırlı olmadığına dikkat çekerek, üyelerini eğitim konusunda fırsatlar doğurmak olduğunu, bu protokolün de kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi ve Ataşehir Eğitim kurumları kurucusu Ömer çakır’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim