“İstikrarlı Büyüme İçin Kararlı Liderlik” temalı toplantıya İskenderun Uğur Okulları Kurucu Temsilcisi Kadircan Karakayalı katıldı. Türkiye’nin dört bir yanından katılan Uğur Okulları Kurucuları ile kurs kurucularının katıldığı toplantıda on yıl üzeri birlikte çalışanlara plaket verildi.

İskenderun Uğur Okulları Yönetim Kurulu Başkanı ve İskenderun Bahçeşehir Koleji Kurucu Temsilcisi Atilla Karakayalı adına takdim edilen 20 yıl ve üzeri çalışma plaketini BUEK Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel ve Yönetim Kurulu Üyesi Semra Yücel’den Kadircan Karakayalı  aldı.

MALATYA KAMPÜSÜ İÇİN İMZALAR ATILDI

İskenderun’a Uğur getiren Eğitimci Atila Karakayalı ve oğlu Kadircan Karakayalı  2021-2022 Eğitim Öğretim Döneminde faaliyet gösterecek Dörtyol Kurs merkezi açılışını Haziran ayında yaptıklarını hatırlatarak; “ 2022-2023 Eğitim Öğretim döneminde açmayı planladığımız Uğur Okulları Malatya kampüsümüz  için Genel Müdürümüz Nil Çiçek ile imzalar atıldı. Bölgesel talep doğrultusunda aldığımız bu karar ile nitelikli eğitimin Türkiye’nin dört bir yanına taşınmasında katkı sağlamayı amaçlıyoruz, Malatya halkına şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyoruz.” dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim