Edinilen bilgilere göre olay dün akşam saatlerinde Altınçay Mahallesi Altınçay köprüsü mevkiinde etrafa rastgele ateş açan 31... plaklı araçta bulunan şüpheli şahıslar Yunus Timlerinin dur ihtarına uymayarak içinde bulundukları araçla kaçmaya başladı. Kovalamaca esnasında bahse konu şüpheli araçtan açılan ateş sonucu 4’ü polis memuru ve biri yabancı uyruklu olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Şüpheli araç Reyhanlı yolu Bozöyük köyü yakınlarında terkedilmiş halde bulundu, yapılan aramalar sonucunda C.H., N.H,  ve küçük yaşta olan H.H. isimli şahıslar yakalandı. Yakalanan H.H. isimli şüpheli şahsın yapılan üst aramasında;  1 adet tabanca, ele geçirildi, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yakalanan C.H. ve N.H. isimli şahıslar mala zarar verme suçundan da arandıkları tespit edilerek Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındılar.

Ayrıca olaya karışan diğer firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik Jandarma ekipleri ile birlikte Avsuyu Mahallesi'nde yapılan çalışmalar sonucu K.H., ve M.H. isimli şahıslar müstakil bir evin müştemilatında yakalandı. Şüpheli şahısların yasal işlemleri yapılabilmesi için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine teslim edildi.

Editör: TE Bilisim