TURUNCU MAVİLİLER ŞÖLEN'E HAZIRLANIYOR

TFF 3. Lig 2. Grubunda Play-Off yarı final ikinci maçında Çarşamba günü saat 15.00 da İskenderun 5 Temmuz stadında karşılaşacağı İskenderun Spor, 52 Ordu Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Bülent Yenihayat nezaretinde sürdürüyor.

Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı

 

Memleket sevdalısı İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, müsabakanın tüm gelirleri Süper Lige yükselen İskenderun Engelliler Basketbol takımına prim olarak dağıtılacağını açıkladı.

 

İŞ ADAMLARINA DESTEK ÇAĞRISI

İskenderun Spor ile 52 Ordu Spor müsabakasındaki tüm bilet gelirlerinin Süper Lige çıkan İskenderun Engelliler Basketbol takımına Prim olarak dağıtılacağının açıklanmasının ardından Turuncu Mavili taraftarları harekete geçirdi.

 

İskenderun Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Erdem, tüm iş adamlarını bilet desteğine davet etti. Edinilen bilgilere göre daha önce İskenderun Sporlu taraftarlar, daha önce dağıtılan konbine biletlerinin iptal edileceği ve yerine 52 Ordu Spor maçında alacakları maç bileti ile İskenderun Engelliler Basketbol takımına destek olacak. Buna yöneticiler de dahil edilmesinden dolayı, bu karşılaşmada isim listesi verilmeyecek.

Editör: TE Bilisim