Proje Satış Ofisi ve pazarlamasında tek yetkili olarak üstlenen Coldwell Banker liva gayrimenkul sahibi ve brokeri Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, 15 Mart Pazartesi günü saat 15: 00’de Liya Marin projesi tanıtım toplantısının gerçekleştirileceğini söyledi.

 Havuz başında yapılacak programa sektör temsilcileri ile ilgi duyan kent halkını da beklediklerini belirten Yalınızoğlu “Birbirinden farklı etkinliklerin olacağı, ayrıca Coldwell Banker Türkiye ciro 4’üncüsü, Anadolu ve KKTC bölge şampiyonu Coldwell Banker Eagle BROKERI Aynı zaman da Balıkesir TÜGEM il başkanı olan Ahmet Raşit Özen de tecrübe paylaşımında bulunacak. Tüm gayrimenkul sektöründeki arkadaşlarımızın, kent halkının bulunacağı, çekilişlerin,  olacağı bir etkinliğe hazırız. Bugüne kadar birçok güzel etkinliğe imza attık, buradaki projemiz de şimdiye kadar yapılan en büyük etkinlik olacak” diye konuştu.

Liya Marin projesinde tüm dairelerin anahtar teslim alıcısını beklediğini ifade eden Yalınızoğlu “Krediye hazır, tapu teslim. Yapı Krediden şu an 0,98 konut kredi avantajıyla birbirinden güzel daire konumları, iki artı bir, iki artı bir teras, üç artı bir teras birbirinden güzel daireleri sizlerle buluşturmaya hazırız. Çok güzel bir etkinlik olacak, sizlerde bu etkinlik içerisinde olursanız, çok mutlu oluruz, bekliyoruz” dedi.   

Editör: TE Bilisim