İskenderun’un en büyük projelerinin başında gelen liya marin gayrimenkulleri satış tanıtım toplantısı havuz başında gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Ticaret odası Başkan Levent Yılmaz ve Yönetim kurulu üyeleri, Bölgenin gayri mankul danışmanları da katıldı. Coldwell Banker sahibi pınar Yalınızoğlu ve ekibinin satışta tek sorumlu olduğu proje toplantısında katılımcılarla yakından ilgilendi.

Coldwel Banker sahibi Broker Pınar Yalınızğlu, hayatında hep hayallerin ve hedeflerinin peşinde gittiğini vurgulayarak “Bugün İskenderun’da tüm büyük firmaların satışının tek yetkilisi olmanın onur ve mutluluğunu yaşıyorum. Liya Marin gibi büyük firmanının da İskenderun’a kattığı yaşamın keyfini halkımız sürecektir” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise İskenderun’a uzun süre önce başlanan ve bitirilerek halka satışları gerçekleştirilen dev projenin heyecanını yaşadığını belirterek bir şehrin böyle önemli projelerle de daha kaliteli hal alacağını, bu tür yatırımların devam etmesi için belediye olarak da katkı sunacaklarını söyledi.

Kaymakam İskender Yönden de İskenderun’u ismine layık noktaya, bölgedeki inci noktasına taşınması gerektiğine işaret ederek “Bunlar için de böyle inci projelere, kendi başına kendisini tanıtacak, belli noktaya götürecek projelerin arkasında durmanın gerek olduğunu düşünüyorum. Bunun için bütün kaymakamlar, belediye başkanlarımız ve diğer dostlarımız hep beraber buradayız. 480 daire, 40 tane daire var, İskenderun şartlarında çok da büyük şeyler değil, en büyük proje ama İskenderun bunun daha büyüklerine, ön tarafta bir otel çalışması var, inşallah o da en kısa zamanda biter, ben Liya Marin ailesine teşekkür ediyorum, kendilerine güvenlerinden dolayı” diye konuştu.  

Programda ayrıca Coldwell Banker Türkiye ciro 4.sü, Anadolu ve KKTC bölge şampiyonu Coldwell Banker Eagle Brokerı, aynı zaman da Balıkesir TÜGEM İl Başkanı Ahmet Raşit Özen ile Pınar Yalınızoğlu kısa birer söyleşişi gerçekleştirildi, bilgilerini paylaştı.

Yapılan konuşmaların çekilişlerle çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Editör: TE Bilisim