Hatay Valisi Rahmi Doğan, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Kaymakam Vekili Polat Kara, Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, iş insanlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli Lima Cafe’nin açılışına katıldı.

Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...

 

Balonların havaya uçurulması ve kurdele kesimi öncesi kısa bir konuşma yaparak, başta Belediye Başkanı Fatih Tosyalı olmak üzere işletmelerinin hizmete girmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Lima Cafe İşletmecisi Yılmaz Arslan; “Lima ailesi olarak Akdeniz'in incisi İskenderun'umuza değer katacağına inandığımız yeni iş yerimizin açılışına hoş geldiniz” dedi.

 

Kapalı ve açık, iç ve dış mekanlarıyla, kaliteli ve hijyenden ödün vermeden tüm halkı memnun etmek üzere kurulan Lima Cafe’nin, misafirlerini bugün itibariyle ağırlamaya hazır olduğunu belirten Yılmaz Arslan “Farklı konsepti, konforlu iç dizaynı ve kolay ulaşılabilir lokasyonu ile dünya mutfağından seçeneklerimizin de olduğu yiyecekleri, sıcak, soğuk her türlü içecek ve tatlılarımızı ilçemize yakışır şekilde Lima Cafe’de tatma imkanı bulabileceksiniz. Lima Cafe'nin açılma sürecinde desteklerini bizden esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Açılan işletmenin İskenderun halkına hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da; “Burası İskenderun Belediyemize ait 5 nolu tesis idi. Buranın, yasal mevzuat çerçevesinde Lima Cafe'ye devri konusunda mutabık kaldık. İskenderun belediyemize ait 4 tane tesisimiz var, diğer 3 tesis belediyemiz bünyesinde işletimine devam ediyor. Burayı Yılmaz Bey'e devrini yaparken kendisinden üç şey istedim, kendisi de bu konuda bana söz verdi. Birincisi tesisi çok modern bir şekilde, İskenderun'a yakışır bir şekilde yenileyeceğini, ikincisi yeni bir hizmet anlayışı ile İskenderunlara çok güzel hizmet edeceğini, üçüncüsü İskenderun halkının memnuniyetini kazanacağını… Ben inanıyorum ki vermiş olduğu taahhütleri yerine getirecektir. İnanıyorum ki bu tesis İskenderun halkımıza, çevre ilçelerimizden, çevre illerden gelen tüm misafirlerimize çok güzel hizmet edecektir” diye konuştu.

 

Kurdele kesimi sırasında Lima Cafe’nin hayırlı olması temennilerini ileten Hatay Valisi Rahmi Doğan ise; “Yılmaz Bey’in, bugüne kadar hizmet sektöründe yapmış olduğu güzel hizmetlerle, şehrimize bölgemize katkıları var, burası ile ilgili gelişmeyi aktardıklarında büyük bir memnuniyet duydum. Bu tür alanların, mekanların çoğalması, hem İskenderun’umuza hem Hatay’ımıza dikkati sağlayacaktır. Hedefimiz dışarıdan gelen misafirlerimizin, kaliteli hizmet alması. Bu sayı gittikçe artıyor. Bu sayı arttıkça da biz mutlu oluyoruz. Bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi hep birlikte kesildi ve ardından protokol ile davetliler cafeyi gezdi.

Editör: TE Bilisim