Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen’in tam destek olarak verdiği üniteler arası voleybol turnuvasının final maçı, Planlama ile Kalite arasında İskenderun Belediye Spor Tesislerinde oynandı.

        Yoğun ilginin gösterildiği final maçında tezahüratlar ve taraftar desteğiyle lig maçlarını aratmadı. Karşılaşmayı üstün götüren Kalite ünitesi, Planlama’yı 3-0’lık net skorla yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.Turnuvanın sonunda şampiyon takıma ödülleri verilirken, saha içi ve dışında dostluk rüzgarları esti.

        Turnuvayı düzenlemelerindeki amacın, çalışanlar arasında birlik ve beraberlik ile dayanışmayı sağlamanın yanında çalışmanın verdiği stresi atmak olduğunu kaydeden Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen, şunları konuştu:

TOFAŞ dörtlü final biletini kaptırdı TOFAŞ dörtlü final biletini kaptırdı

        “Gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz voleybol turnuvası sayesinde çalışanlar arasında güzel bir birliktelik ve dayanışma olduğunu gördük. Bize göre, iş barışı ve bütünleşmenin en büyük ayağı spordur. Biz buna inandığımız için yıllardır üniteler arası bu turnuvayı düzenliyoruz.”

Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen, turnuvaya katılan takımlardan personellere ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim