Hayriye-Ahmet Açıkgöz İlkokulu’nda eğitim-öğretim gören 66 çocuğa hediyelerini bizzat kendi elleriyle dağıtan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyeleri, çocukların bayramlarını da kutladılar.

Çocukların heyecan ve sevinçleri karşısında oldukça duygulanan oda yönetimi, çocukları mutlu etmenin, onların yüzlerini güldürmenin paha biçilemez olduğunu dile getirdiler.

Yıllardır ‘Bu Bayram da Sen Güldür’ projesi kapsamında çocuklara kıyafet ve ayakkabı gibi çeşitli hediyeler, bayramlıklar dağıtan Oda Yönetimi, bu bayramda da kentimizin ücra köşelerinden birine gönül Yolculuğu yaparak Cebike Köyündeki okulda çocukların yüzünü güldürdü.

Çocukların sevinçlerine ortak olmanın kendilerini de çok mutlu ettiğini kaydeden İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, “Kuyumcular Odasının sosyal sorumluluk projesi olan ‘Bu Bayram da Sen Güldür’ kapsamında bugün Hayriye-Ahmet Açıkgöz İlkokulu’ndayız. Dağın eteklerinde güzel bir köy okulu burası… Bu mutlu günde, çocuklarımızı sevindirebildiysek ne mutlu bize. Başta yönetim kurulu arkadaşlarıma, okul müdürüme, hocalarıma, çıraklık eğitim merkezi müdürüme şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Kurban Bayramında buluşmak üzere bu bayram da sen güldür. Ömrümüz yettiği kadar okullarımıza desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Rota’dan Dünya Üniversiteleri Fuarı Rota’dan Dünya Üniversiteleri Fuarı

Editör: TE Bilisim