İskenderun’da İlçe Halk Kütüphanesini yaklaşık yarım asırdır kullananların yakından tanıdığı ve 2004 yılına kadar 28 yıl müdürlük yapan Mehmet Özdemir’in oğlu Nebil Özdemir de baba mesleğini seçerek okulunu okudu, 2009 yılında İskenderun’a ataması yapıldı.

 

Kütüphanecilik kültürünü doğduğu günden itibaren alan, içerisinde büyüyen Nebil Özdemir, babası Mehmet Özdemir’in yolunda ilerledi. Düzgün kişiliği, disiplinli ve başarılı çalışmaları takdir gördü, göreve getirildiği 13 aydır İlçe Halk Kütüphanesinin Müdürlüğünü vekâleten yürütüyordu.

 

İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğüne asaleten atanan genç, başarılı bürokrat Nebil Özdemir sosyal medya hesabından şunları paylaştı: “Bugün itibariyle doğumumdan 2004 yılına kadar babamın 28 yıl müdürlüğünü yaptığı ve ömrünü adadığı, annemle tanıştığı, içinde doğduğum, büyüdüğüm, çocukluğumdan bu yana her biriminde her kademesinde severek çalıştığım, 2009 yılında atandığım ve son 13 aydır vekâlet ettiğim İskenderun İlçe Halk Kütüphanesi'ne Kütüphane Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım.

Ne mutlu bana ki, doğup büyüdüğüm memleketimde böyle bir görev nasip oldu. Beni bu göreve uygun gören tüm Amirlerime ve arayıp soran tüm dostlara çok teşekkür ediyorum”

 

Nevşehirli tiyatrocular 'skeçler'le güldürecek Nevşehirli tiyatrocular 'skeçler'le güldürecek

         Biz de iskenderun.org ailesi olarak babasından aldığı kütüphanecilik bayrağını daha yükseklere taşıyacağına inandığımız Nebil Özdemir’in İlçe Kütüphane Müdürlüğü görevine asaleten atanmasından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz…

Editör: TE Bilisim