Ramada otelde sabah bir araya gelen turuncu mavili takım kulüp başkanından teknik heyete ve yönetim ile sporcular büyük bir moral ile şampiyonluk kupasını getirmek için hareket etti.

Turuncu mavili takımın kulüp başkanı Hakan Bolat, kupayı İskenderun’a getirmek için gidiyoruz diyerek şunları söyledi:

“Final maçının İstanbul’da olmasını çok istiyordum Allaha şükür istediğimiz yer ve stat da oynanacak maç. Buraya kadar geldik bundan sonra kupayıda alıp İskenderun’a getirmeyi düşünüyoruz.

Takımımızın motivasyonu çok üst düzeyde kimse bizden bunu beklemiyordu. Ama finale geldik Benim bildiğim İskenderunspor ve camiası bu kupayı orada bırakmaz getirir.

Resmi olarak görüşmemizi yaptık 250 taraftar stada alacağız 100 taraftarı İstanbul’da yaşayan İskenderunlulardan olacak. İzmir’den gelecek olan var ve buradanr giden taraftarlarımız olacak. Taraftar guruplarımızın sahip çıkması takıma inanılmaz derecede beni sevindiriyor.”

İskenderun FK Teknik Direktörü Yusuf Tokaç, buraya kadar gelmeyi bütün çocuklar hak etti diyerek,” Zor şartlardan buralara kadar geldik son haftalarda kulüp başkanımızın gelmesi ile beraber inanılmaz bir güç ve moral oldu. Her şey sahada bitmiyor saha dışında da kazanmak gerekiyor. Şuanda her şey çok güzel finalde o gün daha çok isteyen taraf kazanacaktır. Biz şuana kadar çok isteyerek geldik. İnşallah finalde de daha çok isteyeceğiz kupayı da almak istiyoruz. ”dedi.

Turuncu mavili takım olarak kupayı bu şehre getireceklerini söyleyen sporcular sonuna kadar mücadele edeceklerini kupayı alıp geleceklerini belirterek,” Kupanın kulpundan tuttuk artık bırakmak yok. Elimizden geleni yaparak kupayı İskenderun’a İskenderun sevdalılarına armağan etmek istiyoruz ”dediler

İskenderun Fk , Bucaspor 1928 Play-Off finali 24 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de İstanbul Necmi Kadıoğlu Stadı'nda, oynanacak.

Editör: TE Bilisim