İsknederun Gelişim Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Murat Uçak, cerrahi ekibinin hızlı ve koordineli çalışması sonucunda ameliyatı kısa sürede başarıyla gerçekleştirdiklerini ifade ederek, hastanın bir gün sonra taburcu edildiğini söyledi.

Hastaya gerçekleştirdikleri operasyonla ilgili olarak bilgi veren Op. Dr. Murat Uçak, “Hastamız parmağı kopmuş halde hastanemize başvurdu. Gerekli müdahalenin ardından antibiyotik tedavisine başlayarak hastanın enfeksiyonunu ortadan kaldırdık ve ardından hastaya uyguladığımız cerrahiyle parmağı kurtardık. Hastaya uyguladığımız el Hastamız hala takibimizde ve yaraları çok iyi durumda şu anda. Önümüzdeki günlerde de alacağı fizik tedavi ile elinin bütün fonksiyonlarını tekrar geri kazanacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE

TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Parmağı yeniden yerine dikilen ve eski sağlığına kavuşan Yaşar Aytaç ise, “Doktorum Murat Bey, acil bir şekilde gerekli müdahalenin ardından beni ameliyata aldı. Şuan parmağımı oynatabiliyorum. Beni eski sağlığıma kavuşturan Doktorum Murat Bey ve sağlık ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim